Over ons

Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars is de specialist in commercieel vastgoed voor Den Haag en omstreken. Van winkelruimte, bedrijfs- en kantoorruimte, we zijn uw bemiddelaar en adviseur voor de volle breedte van de markt. U profiteert daarbij van de lokale kennis en de relaties die we de afgelopen twintig jaar hebben opgebouwd. Ons werk begint met een goed, onderbouwd en eerlijk advies. Vervolgens begeleiden we u naar de beste oplossing voor uw onderneming of vastgoedinvestering.

De winst van lokale kennis

Natuurlijk zijn voor een vastgoedtransactie harde cijfers essentieel: de actuele vierkantemeterprijzen en andere economische trends. Maar daarnaast zijn er factoren die lokaal inzicht en voeling met de markt vereisen. Hoe zal een winkelgebied of bedrijventerrein zich de komende vijf of tien jaar ontwikkelen? Welke panden komen binnenkort op de markt? En welke partijen kunnen bij elkaar gebracht worden?  Om u hier goed over te kunnen adviseren, is voortdurend contact met de markt vereist. Daarom hebben we er bij Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars bewust voor gekozen  om ons te specialiseren in Groot-Den Haag. We zijn elke dag in de stad te vinden.

Martijn de Lange

Oprichter Martijn de Lange is geboren en getogen in Den Haag/  Scheveningse. Na een economische opleiding volgde hij de opleiding tot register makelaar-/taxateur RT/RMT van zowel de Kamer Wonen/MKB als van de Kamer Bedrijfsmatig vastgoed. Bij een groot makelaarskantoor was hij jarenlang verantwoordelijk voor de afdeling bedrijfsmakelaardij. Sinds 1993 is Martijn de Lange actief in de makelaardij en heeft daarmee al meer dan 25 jaar ervaring in de branche.

© copyright 2024 Bedrijfsmakelaar Den Haag