Diensten

Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars is een full-service makelaardij. We kunnen u bij zowel aanhuur/aankoop als bij verhuur/verkoop begeleiden. Daarnaast voeren we taxaties uit voor de inschatting van de huur- of verkoopprijs. Een ander groot deel van ons werk bestaat uit consultancy: het adviseren over bedrijfsvastgoed met het oog op marktontwikkelingen.


  Aanhuur-/aankoopbegeleiding

  Een passende locatie is essentieel voor het succes van uw onderneming. Tegelijkertijd is de huur of aankoop van een pand een financieel omvangrijke stap. Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars kan u hierbij adviseren en begeleiden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de regio kennen we de markt en de lokale prijsontwikkeling als geen ander.

  Lees meer


  Verhuur-/verkoopbegeleiding

  Van uw vastgoedinvestering verwacht u terecht een zo goed mogelijk rendement. Wij begeleiden u graag bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsmatig onroerend goed, van klein winkelpand tot kantorencomplex. We helpen u bij het bepalen van een goede prijsstelling en het vinden van een koper of huurder. Ons werk is altijd maatwerk. Tijdens een eerste afspraak bespreken we vrijblijvend uw wensen en de dienstverlening die ons kantoor u kan bieden.

  Lees meer


  Taxaties

  Het taxeren van vastgoed vraagt om vakkennis en een grondige kennis van de markt. Als specialist van bedrijfsvastgoed in Groot-Den Haag voert Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars taxaties uit voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers, van particulieren tot grote ondernemingen en van banken tot (institutionele) beleggers.

  Een taxatie vormt de basis voor belangrijke financiƫle beslissingen. We rapporteren u deskundig, objectief en onafhankelijk. In ons onderbouwde waardeoordeel houden we rekening met huidige en eventuele toekomstige ontwikkelingen.

  Lees meer


  Advies

  Adviezen over complexe markten worden uitgewerkt en gepresenteerd, waarbij met name vanuit toekomstperspectief wordt geoordeeld. Door continue voeling met de markt en het blijven doen van onderzoek naar ontwikkelingen zijn de adviezen degelijk onderbouwd.

  Lees meer


© copyright 2022 Bedrijfsmakelaar Den Haag