Aanhuur-/aankoopbegeleiding

Een passende locatie is essentieel voor het succes van uw onderneming. Tegelijkertijd is de huur of aankoop van een pand een financieel omvangrijke stap. Martijn de Lange Bedrijfsmakelaars kan u hierbij adviseren en begeleiden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de regio kennen we de markt en de lokale prijsontwikkeling als geen ander.

Waar bent u naar op zoek?

Bereikbaarheid, de kwaliteit en omvang van de ruimte, de representativiteit, de vastgoedwaarde en de toekomstige ontwikkeling van een gebied zijn allemaal van belang bij de keuze voor een locatie. Nu de markt weer aantrekt, is het moeilijker om een pand te vinden dat aan al uw eisen en wensen voldoet. We helpen u graag bij uw zoektocht. Ook hier komt onze lokale kennis en ons netwerk van pas.

De juiste prijs bepalen

De juiste prijs van een object kun je niet zomaar aflezen aan recente transacties in de buurt. Elk pand en elk adres is immers anders en wat ook telt is de verwachte ontwikkeling op langere termijn. Op basis van grondig uitgevoerde taxaties helpen we u om een doordachte transactie te sluiten, die aansluit op uw prognoses en doelstellingen.

Een goed contract is van groot belang

Bij huur gaat u veelal een overeenkomst van langere termijn aan. Hoe onderhandelt u deze overeenkomst het beste uit? En welke afspraken maakt u over bijvoorbeeld contractbeëindiging of verlenging? Het is aan te raden om hierbij een specialist in te schakelen. Wij zijn hierin graag uw vertegenwoordiger en adviseur.

© copyright 2024 Bedrijfsmakelaar Den Haag