Verhuur-/verkoopbegeleiding

Van uw vastgoedinvestering verwacht u terecht een zo goed mogelijk rendement. Wij begeleiden u graag bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsmatig onroerend goed, van klein winkelpand tot kantorencomplex. We helpen u bij het bepalen van een goede prijsstelling en het vinden van een koper of huurder. Ons werk is altijd maatwerk. Tijdens een eerste afspraak bespreken we vrijblijvend uw wensen en de dienstverlening die ons kantoor u kan bieden.

Het begint met kennis

De eerste stap is het verzamelen van kennis, zoals gebruiksmogelijkheden, bestemmingsplan, ontwikkelingen in de buurt, enzovoort. Ook kijken we naar zaken zoals de fiscale consequenties van verkoop of verhuur. De volgende stap is de waardevaststelling. Op basis daarvan stellen wij in overleg met u een verkoopstrategie op.

De markt op

We zorgen ervoor dat uw bedrijfsobject zo goed mogelijk gevonden wordt. In overleg met u verzorgen we plaatsing op de website van Funda in business, onze eigen website en eventueel andere relevante internetsites. Zonodig voeren wij de nodige advertentiecampagne(s). Daarnaast benaderen we kandidaat-kopers/huurders uit ons uitgebreide zoekersbestand en verstrekken we discreet informatie aan serieuze gegadigden uit ons netwerk. Vanzelfsprekend begeleiden we ook de hierop volgende bezichtigingen.

Van onderhandelingen naar overdracht

Bij concrete belangstelling voeren we namens en in overleg met u de onderhandelingen en stellen we de verkoop-/huurovereenkomst op. Tot slot dragen we zorg voor een vlotte overdracht of oplevering en de financiële afhandeling.

© copyright 2024 Bedrijfsmakelaar Den Haag